Söndag.

 
 
Orkar man inte åka till friskis & träna, så får man göra det hemma istället (:
 
 

 
 

Julmarknad.

 
 
Har varit på årets första julmarknad. :)
 

 
 
 
 
 


 
 

 
 
 

Söndag!

 
Hallooojjs!
 
Jag hade en jättejättetrevlig kväll igår med katte. :)
En riktigt mystjejkväll :)
 
Hon bor så himlans fint och jag blr såååå inspirerad när jag är hos henne :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

AMAZING!

 
 
Lördagsrelax med saxofonmusik, innan jag pyser vidare till katte (:
 
 

Lördag.

 
 
Nu ska de njutas riktigt ordentligt av ledigheten.Har inga planer alls, förutom
ikväll då det vankas myskväll med katte. :)
 
 
 

 

Fredag, 28.

 
 
Iphone 5 släpptes ju idag. dom tog ju slut på ett kick. Ni som inte hann, ni får ha is i magen, nästa vecka kommer en ny leverans :)
Vissa butiker hade nattöppet. Vi ville ha det men fick de inte :/ trååkigt. Hade ju varit en upplevelse i sig liksom :)
 
 

KIIING!

 
 
Tack vare sändy hittade jag en riktigt annso-parfym!
Mommsiiing :D
 
 
 

Onsdag.

 
 
Hjääälp, vad händer? Vad många läsare jag har haft idag och igår? Var kom ni ifrån? Är det någon som har länkat? Isåfall taaack :) Vad överraskad jag blev nu :) wiiihiiiii!
 
Idag är jag ledig och jag har redan hunnit med ipl-behandling, ärende på stan och en lång promenad med katte. Ska strax på spinning :)
 
Har köpt mig ett par hunter stövlar. Eftersom man bor i ett land med mycket regn, då kan man lika gärna köpa sig rejäla stövlisar :)
 

Roll up.

 
 
Hallooo! Nu var det ett tag sen :) Kom nyss hem från jobbet. har inventerat i lagret och i butiken från 08.00. Så nu är man redigt trött.
 
 
 
 

Galaxer i mina braxer.

 
 
Hallojsan :) Ikväll ska jag och teliagänget till Galaxen i Borlänge . Samsung kommer bjuder på middag och visa nya Samsung Note 10 :) Ska bli skojs :)
 
 
 
 
 

Ken ring.

 
 
 Vilken låt alltså. Man blir verkligen berörd!!
 
 
 

JUST DO IT.

 
Nu har jag hittills jobbat i 5 dagar :) Det är riktigt roligt, och oerhört härligt gääng. men ack vad mkt det är för min hjärna. Jag är ett kontrollfreak. jag älskar och mår bra när jag har kontroll över saker och ting, och nu har jag allt utom kontroll känner jag. eller jag har mer kontroll nu än vad jag hade 1:a dagen, men jag vill kunna vara självständig nuuu. Jag hade aldrig trott att de var så här mkt att lära :) Men jag är stolt över mig själv att jag gick in i det här, att jag släpper kontrollen/tygglarna och köööör. det är bara att kriga på och ge sig fan på att man fixar detta :)
 
Jag känner vad uppskattat det skulle vara att få lägga sig i en killes famn efter jobbet och bli hårt omhållen och bli stryken i håret och bara få släppa alla jobbtankar. Natti! :)
 
 
 
 
 

Flowers.

 
 
Jag får aldrig nog av blommor :)
 
 
unneriunnera

 
Tjoliihoosan!
Jag unnar mig lite godricka nu när jag är sjukis! :)
 
  
 
 

.

 
 
 
 
 

Håll ut.

Ni får ha överseende med att det är lite tyst här. Har fullt upp med jobb plus att jag har fåt virus i kroppen, halsont som heter duga. Men ärr tillbaka inom kort :)
 
 
 

Love it.

 
 
 
 

Djungel

 
 
 
Det är verkligen en djungel av produkter. Blir alldeles förvirrad av allt som fiiiinns. Så det är väl bara testa sig fram så får man se vad som passar ens hy bäst.
Nu ska jag testa ett nytt serium och ett helt nytt märke som jag aldrig har testat. Vet någon läsare om detta märke eller serum så kom gärna med era synpunkter :)


 
 

Förstummad.

 
Min kväll har varit riktigt trevlig tills jag kom hem och läste aftonbladet.... William petzäll har avlidit pga narkotikamissbruk :(
 
Jag umgicks med hans kusin under sommaren 2008, så då träffade jag william o hans dåvarande tjej i varberg hemma hos deras mormor & morfar.Jag minns han som oerhört smart, trevlig, intelligent och han brann verkligen för politiken.
Fan, sånt här ska inte få hända, hans liv har ju nyss börjat!! :/ uusch, jag får ont i magen & jag mår illa.
 
Hans mamma annika har skrivit en intressant debattartikel i aftonbladet den 2 juni 2012, där hon kritiserat svensk missbruksvård, som jag tycker ni ska läsa (länken finns här nedan). och då levde fortfarande william, men han brottades med sitt missbruk, som idag tog hans liv..
Det fanns hjälp som bevisligen fungerarde för william, i form av metadonbehandling. Men han nekades denna behandling med motiveringen av att han inte var tillräckligt nedgången! hur sjukt är inte detta liksom?? :o
 
http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article14916680.ab
 
 
 
 
 
 
 

Massage.

 
Har nyss varit på massage - fy tusan vad välbehvöigt. Alltså min nacke/axlar är stenhårda. Hon som masserade blev jättechockad och sa att jag borde komma snart igen. Hon knoda och knoda och tog i för kung och fosterland för att jag skulle bli mjuk, och det blev jag. men jag känner själv att jag bör gå dit snart igen. Får nog bli om en vecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänk den dagen

 
 
åh, tänk den dagen då jag själv har ett litet barn & familj :)
Då har jag liksom min nuvarande familj och en ny familj. Då blir de en hel stor familj - Värsta myyysigt :))
Det kommer nog dröja så som det känns just nu, men drömma får man alltid göra ;)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0