Bloc Party- Flux


Lista över företag som testar sina produkter på djur.

Jag var inne på linnlowes blogg (klicka in på hennes blogg och läs HELA inlägget) Hur som helst så läste jag om företag som testar sina produkter på djur. Ni kommer blir chockade och kännaa igen många företag på denna lista och ni har garanterat många produkter själva, det har iaf jag. Jag tycker det är vidrigt. Jag tänker inte handla av dessa företag igen.

Jag ska ge er exempel på några av förertagen: Dolce & Gabbana, Dove, Biotherm (LÒreal), Escada Fragrances, Estèe Lauder, Garnier (L`Oreal), Giorgio Armani (L'Oreal), Gucci Fragrances, Hugo Boss,
Kerastase (L'Oreal), Lancôme (L'Oreal), Maybelline (L'Oreal), Ralph Lauren Fragrances (L'oreal), Redken (L'Oreal)

Detta är bara NÅGRA företag, vill ni se alla så kolla på länken härnedan

http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/search.aspx?Testing=1&Range=0&PageIndex=1


Fan man blir så jäkla arg!!! hur kan vissa människor vara så ruttna? de lär ju både vara hjärn- och hjärtlösa!!


Maria Åkerberg

Nu ska jag börja ta hand om min hud ännu mer, helt sjukt vad mkt skit de innehåler i de flesta hurdvårdsprodukter osv. Har beställt om denna kroppskräm! :)


.


Inatt sov jag med fönstret öppet, dels för att få in lite skön sval luft och för att höra fågelkvitter.
Då mår man :)


Ingivelse

Tog med mig cykeln idag på tåget. Tror det är 5 km från tågstationen in till hofors, till jobbet. Så jag har cyklat minst 1 mil idag :) Annars är de buss man tar mellan tågstationen och hofors :)


The Vow

Nu ska jag avsluta min kväll med lite kärlek på film :)
Jag kan nog räkna med en hel del tårar


I7


God morgon! Idag ska jag tillbringa min dag med att umgås med emelie & dempa :)
Payphone
.

Imorgon är jag ledig och då ska de pussas för fulla kastruller med denna gofis


Korv med bröd.

Hur mkt moln finns det egentligen? har inte varit en klarblå himmel på hur länge som helst? och ja, blir de EN kanondag så blir de därefter 3 veckor med skitväder bara för de :p Får väl försöka acceptera att de är fint att vara blek också. blöööh! ;)

Söndag


Morning! Det är gassande sol ute, får hoppas det är lika varmt som det ser ut, för jag vill ju bli brun nu :)


Barnvakt.

Idag har jag och mamma varit barnvakt åt dennis medans emelie & martin var på Bragematchen.

Alla borde ha en liten dennis i sitt liv, går inte att beskriva vad mycket lycka han ger :))

 

Jag vill ocksåååå

Kolla in den här video, det är en 2 åring som dansar inför bublik. alltså han är superduktig!!! helt klart en stor talang. Jag och min mamma blev riktigt rörda så vi fick tårar hahahha.Trök.

Dessa bilder var jättefina i min mobil, men så fort jag lägger över dem på datorn så blir de jättedålig skärpa och färgen blir blek o tråkig. :(  Bilderna är iaf tagna från en fin kväll påväg hem från jobbet.

 
Maskmos

Det tog 10 min längre för mig att gå hem idag. Ni undrar varför va?
Jo, det har ju kommit regn i överflöd här i falun ,så det kryllade av maskar över hela vägarna. Frågan är varför dem kommer fram? är de självmordsbenägna allihopa? nej, men allvarligt antingen blir dem ihjäl körda av bil, cykel, moppe eller ihjäl trampade. För jag antar att inet alla är som mig, som ser upp för att inte gå på en enda mask. Dels för jag är sån djurvän och sen för att jag inte vill ha maskmos under skorn. Jag vet inte hur många mosade jag såg under min promenad hem. riktigt äckligt och även synd om dem små sega rackarna.


P.S Håll er borta från vägarna och stanna kvar i gräset, lika bra att skriva de utifall någon mask har data + internet.
Inget förvånar mig längre ;) hiih.
Nu ska jag gå och göra rätt för mig, nämligen borsta tänderna och försöka sova. Lev väl & må bäst!


Dennis på besök :)


Gay is Okay


rabarberpaj

Jag har märkt en helt galen sak som jag tänker berätta här... Jag drömmer riktigt konstiga drömmar när jag sover med raggsockor. riktigt knasigt :p är de någon av er som också har märkt detta? haha


godnatt

Gräddvitt

Nu har jag införskaffat mig en ny bikini :) Gräddvitt, blir ju skitsnyggt när man väl har blivit brunis  & sen blir de snittsigt till min hårfärg också :)
Stockholm @ BB

Jag och robin for till sthlm igår. Gick på stan hela dagen lång och sen åkte vi till bb-huset och var med i bb-live :) spännande och se hur allt går till :) Hittade bara en tröja när vi gick på stan, tror man blir för krräsen när man kommer till en stor stad för man förväntar sig att man ska hitta massa snyggt, men de gjord ejag inte. eller så var det så att de fanns för mkt så jag såg aldrig dom där guldkornen. Jag kom int ehem helt tomhänt iaf, och de var de viktigaste ;) Det blev inga bilder från bb, vi trodde inte man fick ha med sig varken mobil eller kamera, men de fick man tydligen :P Så länge de inte störde. Nu vet man de till nästa gång. vi är nämligen sugna att åka dit igen, vi får se vi får se :)


Mystisdag! :)Tisdag!

En riktigt skön dag.

Dagen har bestått av sola,läsa, promenad och fira martin på hans 20-års dag! :)

 


Bra start på dagen.


Nu har jag kastat in lite bärnsle i brasan. Så nu är lågan som starkast :)

Nu är det bara se till att underhålla lågan all day long :)

RSS 2.0