bebismys

Jag & mamma hade denna gofis hemma hos oss från lördag till söndag och mamma emelie var med förstås ;)
Det var så mysigt att ha dem här :)) Läängtar tills nästa gång!
Tummen ner.

 

Har testat två deodoranter från The Body Shop.

Jag brukar vara nöjd med deras produkter, är stammis där.

MEN denna gång blev jag inte nöjd. dem här två deosarna är inte att rekommendera. Usch, den håller inte alls de måttet de borde. En bra deo ska hålla armhålan torr och doftfri & torka snabbt och de gjorde inte dessa!

Så nu vet ni det!


Finn din livsuppgift.

Tjingeling! Har nyss kollat på Elsas Värld & Stylisterna. Är fast i båda :) Nu är det bara vänta tills nästa avsnitt, dryyyygt. Sitter och sneglar på min bok jag läser, jag vill läsa men samtidigt orkar jag inteee... har ni hört nåt så galet? Men det är faktiskt så jag känner :p Kanske för att boken innehåller så fantastiska bra o vettig info, så jag vill ta in allt, meen det går inte. Sen efter någon vecka så har man nästan glömt allt. Vilken inställning, men lite så är det. Eftersom att jag vill minnas Allt som står i boken, och det är mycket de, månitro. Bör nog läsa boken minst en gång till sen :) Äh, man kanske ska tända lite ljus och komma i "lässtämning". :)

 
Massage

Idag fick jag 90 min massage av kära MA (hennes smeknamn).
Hon är så himla himla duktiiiiig!!!


.

Nu idag är dennis hela 9 månader :) Var dit en sväng och hälsade på med pappa & agneta. :)

Det är helt galet vad jag trivs bra i mitt rum. Jag ÄLSKAR att vara här. Det är likaså i hela lägenheten, jag stortrivs. Den dagen jag flyttar så ska jag se till och känna samma känsla. För det är exakt så här det ska kännas i sitt hem :)
Slättacupen

Har varit på lugnet hela dagen och kollat på fusball
Falu FK, tog hem det :)


Intressant!


På uppdrag av.

 

Är nyss hemkommen från en tripp till Borlänge med robin. Köpte en ljuslykta åt min mamma. :)

Passade även på att kika lite på blommor. ååh, så mycket fiiint det finns!!

stolt tjej.

Stolt man bliiir!! :)


A man from Argentina.


.

Jag har märkt att jag kan bli väldigt lätt sur på en del personer ibland, men det är för jag förvänta mig mer av vissa.
Att visa uppskattning och tacksamhet är jag väldigt noga med att visa, och då förväntar jag mig faktiskt att andra också ska göra det. Det kanske är fel av mig, men jag är sån.

Jag tror jag är inne i en svaka just nu.
För jag vet att jag är mer sur nu än tidigare, och jag hoppas den försvinner snart.
Antar att det är min skada som har påverkat mig markant. Länge sen jag har mått så här dåligt.
Lider med de sjukskrivna, man känner sig så värdelös och otrillräcklig, självkänslan ligger nästan på på minus.
Jag är en sådan som vill prestera bra på jobbet, jag vill göra allt och göra det perfekt.

Nu pga min arm har jag iprincip inte kunnaat göra något. Det har varit en mardröm, och är fortfarande kan fortfarande inte göra allt för jag är inte helt återställd även om jag är mycket mycket bättre nu. Skulle jag börja jobba som vanligt igen så skulle garanterad skadan bli som den var förut, så den rädslan sitter i magen och gnaggar.

Jag frågade om tjänstledigt så jag snabbt kan bli bra och bygga upp mig, men jag fick den inte beviljad och mitt tålamod börjar ta slut. Orkar itne med läkarbesök och intyg och inte kunna jobba fullt ut, så jag kommer troligtvis gå tillbaks till mitt gamla jobb (telefonförsäljning). Där jag itne anstränger min kropp fysiskt, men däremot pyskiskt.  Min ekonomi kommer bli mycket mycket sämre, fast den tanken får jag slå bort. Min kropp är viktigare än pengar.  Sen när min kropp är tillräckligt stark för att klara av lagerjobb så hoppas jag att jag är välkommen tillbaks. jag är inte tvunggen till att säga upp mig, men jag känner att det nog är det bästa.
Man måste göra val ibland, och ibland är de rätt val och ibland fel. Jag hoppas mitt beslut är rätt.


Stark som Karl-Alfred

Idag har jag äntligen tränat med min sjukgymnast. Det gick bra och det var så skönt. Hon vet precis vilka övningar som är bra för mig! :) åååh, nu jäklar ska jag bli stark!! :).


Kollar på gladiatorerna. Minns när första programmet gick, tror det i alla fall var första programmet, då det kördes på kupolen, tro eller ej men det gjorde det. Då var min pappa med och jobba som massör så då fick jag, emelie och en kompis till mig följa med. det var riktigt skojj av de jag kommer ihåg ;)  jag var väl runt 9 år.

När man ser vad deltagarna och gladatorerna själva bär för styrka så känner man verkligen att sån där styrka vill jag också bygga upp :) I min övrekropp är jag så ruggigt svag, så där måste jag jobba hårt :)


Lördag.

Nu har nu har min syster och co  åkt :(  Vill alltid alltid ha de här. Önskar vi bodde grannar!!!

.

 

God soliga lördag! :)

Idag ska vi bjuda hem Martin, Emelie & Dennis på middag. Synd att Bobbin är i Katte, annars skulle han också varit meeed.

 

 


We dont eat.


.

God morgon! Vaknade självmant kl 4. Nu har jag i alla fall en lång & bra dag framför mig! :)
Sitter och kollar på bilder på dennis. Tänk att han har varit så här lite, obegripligt :))

Brottas med tankarna.

Min hjärna går i 110 och har gjort de nu under ca 2 månader. Jag önskar någon kunde läsa mina tankar och förstå miiig.

Jag har inte ens ro till att träna. Mina tankar tar all min energi. Och träna är något jag verkligen måste göra för att bygga upp mig och bli fri från min axelskada. Bygga upp en enorm styrka i hela kroppen!

Dessutom är det sånt jäkla hysteri kring träning och att gå ner i vikt, så jag har slutat läsa många bloggar för jag inte orkar med det. För man kan ju inte bestämma vad personen skriver, så då får man helt enkelt välja bort det och inte läsa det.


Folk är så uppe i sitt yttre, men det är minst lika viktigt att lägga energi på sitt inre, till och med ännu viktigare tycker jag.


Baba Yetu


MäktigEgoboost.Jag tror att hela meningen med våra liv är att utvecklas till våra största jag. Vi alla kommer att få möta människor, händelser och prövningar som hjälper oss att ta fram mer av vår strålglans och hitta mer av våra möjligheter.  Lärdomarna är inte alltid lätta att erövra. Lidande har alltid varit ett redskap för djup andlig utveckling. De som har utstått stora lidande är ofta de som utvecklas till stora människor. De som har blivit djupt sargade av livet är ofta de som kan kännas andras smärta på ett ögonblick. De som har upplevt motgångar blir ödmjuka och därigenom mer öppna, medkännande och äkta. Vi är inte glada för lidandet när det drabbar oss, men det gör oss en stor tjänst; det spränger skalet kring vårt hjärta och fördriver de lögner som vi har klamrat oss fast vid - lögner om vilka vi är, varför vi är här och hur vår sällsamma värld egentligen funkar. När lögnerna är borta kan vi fyllas med allt som är gott, upphöjt och sant. Svårtigheter kan förvandla oss om vi väljer att tillåta det.


Du är redan allt du någonsin har velat bli.

Boostar mig själv lite :)

Du är så mycket mer än du någonsin har drömt om att vara.

Oavsett hur ditt liv ser ut för tillfället kan du vara förvissad om att allt är som det ska och att allt kommer att utvecklas till det bästa för dig. Det kanske  ser jobbigt ut just nu, men det är precis vad du behöver för att utvecklas till den människa du är förutbestämd att bli. Allt som sker i ditt liv är perfekt arrangerat för att främja din utveckling som människa i högsta möjliga grad och ta fram den sanna kraften inom dig. Ta lärdom av ditt liv och låt det leda dig dit du är ämnad - allt sker för ditt bästa.


Mångalna.

God kväll mina vänner! Jag har nu under några dagar haft väldigt svårt att sova om nätterna. Vaknar vid tre tiden och sover därefter jätteoroligt och känner mig jättestressad. Det konstiga är att dessa nätter har månen varit rund och lyst jättestarkt.
Så JAG tror att det handlar om månen, att när den lyser så där skarpt så har den en extra kraft som är så pass stark så den kan påverka en del av oss. Månen kan t.o.m påverkar vågorna, dee nii.

Hur som haver hoppas jag att jag får sova gottt i natt, att jag får lite ro för en gång skull.
Dennis första tandis

 

Fick sms idag om att lillskrutt har en tand på g på nedre delen :D

 

 Hej då, julen!


Häromdagen städade vi bort julen, vi har bara granen kvar.
Känns så vemodigt på någotvis. Julen är så mysig & fin.
Och nu måste man ju vänta ett tag till tills näste julemys.

Nåväl, nu börjar vi i alla fall gå mot ljusare tider :))En video på dempa när han plaskeliplaskar :))2012

Införskaffat en kalender. Det var veeerkliigen på tiden! :)


IPL-Behandling

Hejj på er! Årets första inlägg  :) wiiihiii!

Idag har jag gjort det... det som jag länge har funderat på att göra, minst tusen gånger.. och nu... nu jävlar tog jag tag i det :) Idag gjorde jag min första IPL-behandling i armhålan. Nu ska hårstråna väck :)RSS 2.0