12-12-30

     2012-12-30 22:54:00
      Allmänt 4 kommentarer
 
 
Imorgon är det nyårafton, vilket inte en enda kotte kan ha missat :) Nyårsafton för mig är ingen big deal alls.. jag kan lika gärna sitta hemma och mysa framför tv som jag kan dansa loss på dansgolvet på en krog. Det kvittar liksom. Jag hade först inga planer för imorgon, så jag hade tänkt chilla bara. Men nu har det ändrats till middag med katte sen ska vi ut och dansa nyktra. så är de tänkt just nu, och sen kan de sluta med att vii blir hemma stupkalas och dansar på vardagsrumsbordet . Blir spännande... Men jag hoppas på nyktert iaf, för jag har tänkt träna bodypump kl två på tisdag nämligen :)
 
 
O inga nyårslöften tänker jag heller ha. Vill jag förändra någonting så gör jag det när jag vill på året. Jag kan klara saker utan nyårslöften, handlar bara om vilja liksom. :) Kan passa på att tala om att de har dykt upp en och en annan finne på min kind, väldigt passande känner jag. men samtidigt skiter jag lite i de. kan ändå inget göra åt saken. Dom får hålla mig ssällskap imorrn o några dagar till.
 
imorgon vankas det jobb, nu får john blund gasa satan!
 
 


♥ Anonym

Bra sagt, håller med, imorgon blir det lingondricka o oxböff med bern sås och chilly time med onda andar o onda minnen, sen kommer 2013 med goda minnen och glada glass strutar. Gott Nytt År Queenwood.

Svar: Låter hur nice som helst.:) Blir ni fler? Eller ska du sitta själv? Gott nytt år på dig med jerkan
Kingwood

Datum: 2012-12-31 Tid: 02:42:24
♥ Jerker

skojade lite blir champagne vid tolv o lite annat gott men där emellan kanske vi driver ner o ger dom Hemlösa soppa eller eller sjunger på torget. Men visst raketerna flyger redan så folk minns nog inte att det still time to 12.
ha det nice nu redneck.

Svar: hoppas du hade det trevligt igår! :) Är du också från falun?
Kingwood

Datum: 2012-12-31 Tid: 18:08:51
♥ J

Falun nono långt ifrån. More south from Falun.

Svar: jasså, dääär :) hur hittade herren min blogg då?
Kingwood

Datum: 2013-01-02 Tid: 00:58:02
♥ J

Ja alltså man letar efter en blogg utan en massa nagellack och utlottningar av gamla tröjor, då dök your face upp här på blogg.se. Du måste ju få lite mothugg här, dom som bara håller med och säger hur vackra folk är, det låter mer som man ställer in sig för att få egna läsare på sin blogg.

Svar: vad roligt att höra!! :)
Kingwood

Datum: 2013-01-02 Tid: 23:52:13NAMN:

MAIL:

BLOGG:

KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!