12-12-30

 
 
Imorgon är det nyårafton, vilket inte en enda kotte kan ha missat :) Nyårsafton för mig är ingen big deal alls.. jag kan lika gärna sitta hemma och mysa framför tv som jag kan dansa loss på dansgolvet på en krog. Det kvittar liksom. Jag hade först inga planer för imorgon, så jag hade tänkt chilla bara. Men nu har det ändrats till middag med katte sen ska vi ut och dansa nyktra. så är de tänkt just nu, och sen kan de sluta med att vii blir hemma stupkalas och dansar på vardagsrumsbordet . Blir spännande... Men jag hoppas på nyktert iaf, för jag har tänkt träna bodypump kl två på tisdag nämligen :)
 
 
O inga nyårslöften tänker jag heller ha. Vill jag förändra någonting så gör jag det när jag vill på året. Jag kan klara saker utan nyårslöften, handlar bara om vilja liksom. :) Kan passa på att tala om att de har dykt upp en och en annan finne på min kind, väldigt passande känner jag. men samtidigt skiter jag lite i de. kan ändå inget göra åt saken. Dom får hålla mig ssällskap imorrn o några dagar till.
 
imorgon vankas det jobb, nu får john blund gasa satan!
 
 

Må bättre.

Nu har jag utfört ett skönt spinningpass. Nu ska jag färga håret och sen ta mig en kvällspromenad. :)
 

Learning to fly.

 
Ska snart iväg på spinning, tills dess värmer jag upp lugnt med lite skön musik. :)
 
 
g
 
 
 
 
 
 
 

SÖTT!

 
 
 
Nu står de klart, Dennis har skrivit kontrakt med barca ;)
 
Alltså det är min systersons dress och jag skrev ovan på skämt- Alla har inte förstått det. Så nu fick jag lov att förtydliga de hela :D
 
 
 

12-12-29

 
Jag ligger och kollar på Pearl Harbor. Man får aldrig nog av såna filmer.. lika så Titanic är också en sådan film jag kan se om och om igen och aldrig tröttna :) Kärlek är fan det finaste som finns :)
 
 
 

Modig.

 
 
Har precis kollat på filmen, Modig! Den är sevärd :)
Snart lär jag dra på nattmössan, så jag är pigg för lite jobb imorrnbitti. :)
 

 
 
 
 
 
 
 

12-12-28

 
 
Åh, vad jag saknar vita lögner! :D
 
 
 

12-12-27

Har nyss varit och gymmat. fytusan vad skönt att koppla bort allt annat. har varit helt gaalet med folk på jobbet idag. var 27 i kö i lilla teliabutiken. ni kan ju tänka er hahah. Hann ta 10 min lunch på hela dagen. puuuh! Vi gjorde det fan bra :)
 
 

 

Själviakttagelse

 
 
Själviakttagelse, att observera sig själv, är ett mycket kraftfullt sätt att utvecklas. :)
 
 
 

Njuts.

 
 
Fin kombination, sanna nielsen och den vackra låten.
Jag njuter :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exuviance.

 
 
Detta märke älskas av min hud. Jag ska inte skriva att jag rekommenderar denna, för alla har olika hudtyper. Den passar iaf min hud :)
 
 

12-12-24

 
 
Jag har haft det så himla bra idag. Jag är evigt tacksam för det.
Jag tar ingenting för givet. Det hade kunnat varit jag som satt ensam på julafton, nu gör jag aldrig det. Men det hade kunnat liksom. Man måste ha de i åtanke för att uppskatta det fina man har runt omkring sig, sin familj, släkt och vänner.
 
Jag älskar er så djuuupt! Jag har mött människor som inte kan visa sina känslor, dom vinner ingenting på det, snarare förlorar och en sådan människa vill jag verkligen inte vara. Man skaaa visa sina känslor!!! Därför gör jag det nu och då och då :) Kasta kärlek på varandra, öööös förfääään ;) hihi ♥

 

Som ett barn som väntar på tomten.

 
 
Åh, nu får ni kommmsiiikommsaaa :D
 
 

12-12-22.

 
 
Nu är det jul härivårt hus :)
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

12-12-22.

 
 
Till er som inte följer mig på instagram så har jag klippt lugg :) Behövde en liten förändring kände jag. Men längderna behåller jag, vill ha ännu längre hår än vad jag redan har ;)
 
Åkte ner på stan idag för att hitta nå vinterstövlar och jag hittade ett par riktigt sköna :) 
 
Åh, snart är de julafton höörrniii :)) Jösses, vad jag mår såhär i juletid. Älskar det här!! Varje jul sedan jag föddes har jag haft en bra jul, och jag är såååå uppiöronen tacksam över detta. Och jag önskar över hela mitt hjärta att alla fick en bra jul!! 
 
Nu ska jag se Grinchen som jag gör varje jul, ni vet jag och traditioner! ^^,
 
 
 
 
 

The lucky one.

 
Tips på en fin kärleksfilm :) Man får aldrig noog ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12-12-14.

 
 
Yaaamiiiie :)
 
 
 

12-12-13

Körde pilates för första gången idag! Man tränar många små muskler som man knappt använder, så det kändes kan jag lova. men ack vad skönt det var efteråt :)
 
 

12-12-13

 
 
 

12-12-12

 
 
Idag är det 12 12 12, många som gifter sig i dag. Fick nyss se ett litet bröllop på tv:n. Fick gåshud, jag vill ocksååå gifta miiig och hon hade t o m en liten bäbbe i magen :) åååh.
 
Giftemål och graviditet är så låååångt borta för mig just nu haha.
Det är nog lika bra också :) Man vet aldrig hur livet ser ut om 3-4 år. Då kanske jag är gift, bo i hus och är gravid ;)  Fast ärligt talat bryr jag mig inte så mycket, det där kommer när det kommer :) Men det är alltid kul att drömma sig bort lite hihi.
 
 
 
 
 
 

Dec. 11, 2012

 
 
Har precis varit på föreläsning. Om kost & träning, man kan aldrig få för mycket info om dessa områden. Så jääääkla intressant.
 
Åh, jösses vad mycket skit vi stoppar i oss. Man vill liksom egentligen inte veta, fast man ändå vill ^^, så jag håller det för mig själv eftersom ni kanske inte vill veta ;)
 

 


Lifehouse - Between The Raindrops ft. Natasha Bedingfield

 
 
 
 

Luciakonsert.

 
 
Mycket vacker Luciakonsert :)
 
 
 

 

Söndag.

 
 
Bara bara för att jag KAN så tar jag mig en dunderlåångg morgon. Sänghäng med pyjamas och filtis på :)
 
Jag har tänkt på en sak... Eller jag kom och tänka på det igår när jag såg ett äldre par gåendes. Båda såg sura och så himla olyckliga ut. Jag blev så ledsen inombords. Min första tanke var, sådär vill inte jag ha det!! Jag hoppas och vill att jag & min framtida man ska bli lyckliga tsm tills vi går i graven, jag vägrar ha de på något annat vis. Att vi efter 10 år fortfarande visar varandra uppskattning och kärlek, hittar på roliga saker tsm och överraskar varandra o allt de där :)
 
 
 
 

God morgon.

 
 
Konsten av att inte göra någonting såhär på morgonen.
Att bara vara :)
 
 
 

.

 
 
Igår hade jag en mysig dag med min syster och dennis :)

 
 

Lördag.

 
 
Startade min morgon med yoga på måbättre. Tänkte ta med mig mobilen in till salen, men gjorde aldrig det. ångrade mig lite. ni skulle ha sett vad mysigt det var med alla ljus och den lugna & sköna musiken :)
 
Nu ska det lunchas och om någon timme styr jag nog kosan till grycksbo. :) 
 
Justja, imorgon väntas de ju luciakonsert :))
 
 
 
 

Om du något hjärta har...

 
 
Denna fina toalettrulle satt inne på jobbetstoalett. :D
 
 
 

3 December.

God morgon! iiih, idag är det verkligen kallt. Blir täckisar idag. Efter jobbet ska jag till må bättre och gå igenom maskinerna på gymmet med en gyminstruktör :)


tjiii

 
 
En riktigt bra dag :)
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 December.

 
 
Har ändrat min hårfärg lite. Är inte lika orange längre utan mer koppar :)
 
 

2 December.

 
 
Trivs verkligen med ljusa tapeter, men det är ovant :)
Det blev som ett helt annat rum. kuligt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Storbakarn har gjort de igen.

 
 
Storbakarn har gjort det igen, hon har bakat årets godaste lussebulle, jajamääänsan :)
 
 
 

1 December.

 
 
Kom nyss hem från jobbet. Har nu slagit in fler julklappar och skrivit lite julkort :)) Första avsnittet av julkalendern har nu gått av stapeln, jag tycker det ser riktigt lovande ut :) Var riktigt mysigt att vakna till det imorse, fast en sak fattades dock.
 
Nu ska jag baka lussebullar! Kram på er
 
 
 
 
 

 
 
 
 

RSS 2.0